12Dec2018

De beste draadloze koptelefoons van 2018: Sony 1000XM3Een degelijke ruisonderdrukking (noise cancelling), een lange levensduur van de batterijen, een aangename pasvorm,  een sterk design, een koppeling met een stemassistent en bijzonder degelijk geluid. Dat zijn de basiswensen van een koptelefoon anno 2018. 
De beste draadloze koptelefoon van 2018: Sony WH-1000XM3
Hoewel het modelnaam slechts subtiel is gewijzigd, is dit de derde generatie van Sony’s WH-1000XM serie. De 1000XM-serie is altijd al licht en comfortabel geweest en de huidige generatie M3 verheft beide eigenschappen tot een absoluut topniveau. Deze hoofdtelefoon voelt heerlijk zacht aan en biedt een duurzaam draagcomfort. Onder alle omstandigheden doet deze koptelefoon wat je ervan verwacht.
Sony heeft ook een speciale chip toegevoegd om de ruisonderdrukking te verbeteren. Hiermee onderscheidt het zich duidelijk van de andere modellen in de markt. De noise cancelling is van een bijzonder hoog niveau. De koptelefoon kun je eenvoudig via de USB-C aansluiting opladen, iets wat je steeds vaker terugziet. Met een indrukwekkend lange gebruiksduur van de batterij, gecombineerd met een sublieme geluidskwaliteit, krijgt de 1000X M3 praktisch alles voor elkaar en is het de prijs meer dan waard.

Nu te beluisteren en te voelen in Xperience Center - uit voorraad leverbaar, zie ook op onze webshop

Sony Headphones WH-1000XM3 Official Product VideoTags: audio -


Officieel agent van

Unify
Unify