27Maa2013

Nieuw: PJ780VE Full HD-camcorder met flash-geheugen



Neem op in filmische Full HD en toon je films overal via een helder, ingebouwd projectscherm
Rol de rode loper uit voor je herinneringen met de PJ780VE. Toon jouw films overal met een ingebouwde krachtige projector, met een lichtsterkte van 35 lumen. Registreer jouw beelden in een filmisch progressief 24p-opnameformaat voor filmtechnisch zuivere bewegende beelden. Zorg op reis en onderweg voor heldere beelden zonder wazige plekken met Balanced Optical SteadyShot – perfect voor die grootse actiescènes of de eerste stapjes van je peuter. Steek meer in elk frame met een Carl Zeiss-groothoeklens en laat je onderdompelen in de Digital 5.1 channel surround sound. En de distributie? Via Wi-Fi* vallen de beelden erg eenvoudig te delen.

Toon de films op een helder scherm van 35 lumen
Waar wacht je nog op? Op het strand, in de auto, zelfs tijdens een trouwerij – de ingebouwde projector biedt jou en je vrienden de mogelijkheid om alle ‘must see’ video's en films te ervaren op groot scherm. Kijk naar een helder beeld van 35 lumen tot 250 cm groot en zelfs bij daglicht met levendige kleuren. Het beeld is zo helder dat je het zelfs buiten kunt projecteren op grote en kleine oppervlakken wanneer je daar zin in hebt.

Films opgenomen in klassieke filmische 24p
Klassieke films hebben een karakteristieke look en dat is geen toeval. Creëer datzelfde gevoel met al jouw opnames in 24p: 24 frames per seconde, de sectornorm. Film je acteurs elke keer weer alsof het filmsterren zijn.

Film, beweeg, zoom met geavanceerd beeldstabilisatie
Geniet van de bewegingsvrijheid en zoom snel in en uit bergaf tijdens een fietstochtje met het gezin of wanneer je op het strand achter de kinderen holt – zonder bokkensprongen of schokken. Met Balanced Optical SteadyShot 'zweven' de lenseenheid en de sensor in de behuizing van de camcorder, zodat de lenseenheid altijd vlak blijft. Balanced Optical SteadyShot compenseert 13x meer het schudden met de camcorder dan de traditionele stabilisatietechnologie – zelfs bij zoomen. Waag de sprong en geniet van de actie.

Registreer elk detail nauwgezet met een Carl Zeiss-groothoeklens
Het detail en de resolutie van de Vario-Sonnar T-lens* van Carl Zeiss maken het verschil en doen jouw beelden van het scherm springen. Sonnar komt van het Duitse woord voor zon. Zijn grote lensopening legt de kleuren vast zoals je ze in het echte leven ziet, met dezelfde mate van helderheid en detail, integraal voor elk beeld.

 

City of Alkmaar at Night



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify