28Mei2013

Sony HDR-CX410VE Full HD camcorder



Om onderwerpen nog dichter bij te halen beschikt de Sony camcorder ook over een 55x verbeterde zoom en een 350x digitale zoom. De Sony HDR-CX410 HD camcorder beschikt verder over een 7.5cm Clear Photo LCD Plus touchscreen display met een resolutie van 230.000 beeldpunten. Of u nu hardloopt of gewoon wandelt, met Balanced Optical SteadyShot zweven de lens en de sensor binnen de camcorder, zodat het videobeeld stabiel blijft. Dit compenseert tot 13x meer camcorder trilling dan traditionele beeldstabilisatie.

Sony HDR-CX410 camcorder
Waar was dat prachtige strand ook alweer dat u vorig jaar tijdens de zomervakantie hebt ontdekt? Met de handige GPS-functie van de Sony HDR-CX410 camcorder kunnen foto- en videobeelden u precies vertellen waar u was toen u ze maakte. Bekijk al uw opnamelocaties op een kaart, en met een tik op de gewenste locatie ontdekt u uw herinneringen. Deel de videofilms en geluiden van uw reizen met vrienden, familie en collega's. Met een Wi-Fi -adapter kunt u video's draadloos vanaf uw Handycam naar uw smartphone of tablet verzenden en ze vervolgens met de app Play Memories online delen. Met uw smartphone kunt u de Sony Handycam ook bedienen. Voor uitgebreide technische informatie, download de Sony HDR-CX410 specificaties.

Sony HDR-CX410 prijs
De Sony HDR-CX410VE prijs bedraagt €569,- inclusief BTW.
De volgende items worden bij de Sony camcorder meegeleverd: Adapterring, HDMI microkabel, AC-netsnoer, USB kabel, AC-adapter, NP-FV50 oplaadbare batterij, garantiekaart en Nederlandstalige handleiding.
De Sony HDR-CX410 handycam camcorder is verkrijgbaar in een zwarte kleur.

Meer info

 

Zonsondergang met HDR-CX410



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify