08Mei2014

PRIMEUR: ‘s Werelds kleinste, lichtste 4K camcorder



Neem je eigen films op met dezelfde professionele technologie als de echte Hollywood-films. Met onze AX100E Handycam® film je in 4K: dat is vier maal detailrijker dan Full HD. Het resultaat oogt bijzonder levensecht, met ongeëvenaarde diepte en helderheid. De grote, ultragevoelige 20MP 1.0-type Exmor R™ CMOS-sensor zorgt voor mooi wazige achtergronden en de krachtige BIONZ X beeldverwerker werkt supersnel en ruisarm. En ook bij weinig licht zorgen de ZEISS Vario-Sonnar T* optica voor scherpe, goed belichte beelden. Zoek gerust de breedte op: de 29 mm groothoeklens en 18x Clear Image Zoom brengen alles in beeld.
 

4K: een resolutierevolutie

Film zelf in cinemakwaliteit. 4K betekent vier maal zoveel detail als Full HD. Deze technologie levert meer diepte en scherpte dan je had kunnen dromen. Je filmbeelden worden vastgelegd in XAVC S, een formaat gebaseerd op de professionele 4K-technologie. Leg films haarscherp en soepel vast in hoge resolutie, ook als je zoomt of pant. Ook opnames in AVCHD, een Full HD-formaat dat veel gemeen heeft met Blu-ray®, zijn mogelijk. Zo krijg je een professioneel ogend resultaat wanneer je je eigen beelden op een schijf brandt.
 

Meer details en minder ruis met de grote 1.0-type sensor

Neem alles op in perfect detail – van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Een grote 20 MP 1.0-type Exmor R™ CMOS-sensor legt elk beeld haarscherp vast. De achtergrond kun je mooi wazig maken. De sensor vangt zo’n 6 keer meer licht op dan de CMOS-sensoren in andere Handycams®. Daardoor krijg je meer details in beeld met minder ruis, ook bij weinig licht.
 

Scherpe, ruisvrije beelden dankzij de BIONZ X verwerker

Onze nieuwe beeldverwerkingstechnologie biedt een betere balans tussen scherp detail en ruisonderdrukking. De nieuwe BIONZ X beeldverwerker werkt snel en krachtig en zorgt samen met de Exmor R™ CMOS-sensor voor scherpe, ruisarme beelden. De gedetailleerde weergavetechnologie zorgt voor een optimale filtering van hoeken en texturen, afhankelijk van het onderwerp en het tafereel. Het resultaat oogt uiterst levensecht en gedetailleerd: hoge resolutie op professioneel niveau, elke scène opnieuw.
 

Vul het scherm met de ZEISS Vario-Sonnar T*-optica

Breng meer in beeld dankzij de 29 mm Vario-Sonnar T*-groothoeklens van ZEISS. Het wijde diafragma laat meer licht binnen voor uitzonderlijk detailrijke scènes, zowel bij panorama als macro en close-up. Ook verkrijg je hiermee de beste professionele effecten – je krijgt je onderwerp bijvoorbeeld scherp in beeld tegen een prachtig wazige achtergrond. De unieke T*-coating zorgt voor minder lichtvlekken en reflecties, voor mooie, contrastrijke beelden. En je close-ups blijven uiterst scherp en gedetailleerd dankzij de 18x Clear Image Zoom.
 

Alles onder controle met handmatige instellingen

Leg alles precies zo vast als je wilt dankzij de eenvoudige, veelzijdige handmatige instellingen. Kies je onderwerp en haal het dichterbij met de handmatige focusring. En of je nu in de volle zon of bij valavond werkt, de twee ND-filters bieden volop experimenteerruimte qua diafragma, sluitertijd en bewegingsonscherpte. Pas de ISO-gevoeligheid en de sluitertijd aan met de bedieningsschijf. Zo werk je in elke scène met de ideale instellingen.


Nu voorradig en te koop in Xperience Center Brugge of op de webshop.
 

Sony 4K Camcorder FDR AX100



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify