07Mei2013

De kleinste camera ter wereld met 20x optische zoom.



WX300 Digitale compactcamera
Breng de wereld dichterbij met een kleine, krachtige zoom

  • 18,2 megapixels, Exmor R™-CMOS, 20x optische zoom, Full HD, Intelligent Auto, Wi-Fi en beeldeffecten
  • De kleinste camera ter wereld met 20x optische zoom*
  • Maak met één volledig opgeladen batterij tot wel 500 foto's
  • Deel foto's en video's via Wi-Fi en uw telefoon
  • * Vergeleken met andere digitale camera's met 20x optische zoom of hoger. Gebaseerd op een interne enquête van Sony waarvan de resultaten zijn gepubliceerd in een persbericht op 20 februari 2013.



De kleine camera met grote mogelijkheden
Maak indrukwekkende close-ups waar u ook bent met een krachtige camera van zakformaat met 20x optische zoom. Met een extra lange batterijlevensduur mist u niets. Deel foto's via Wi-Fi. Neem iedereen thuis mee in uw wereld.

De kleinste met 20x optische zoom*
U zult uzelf afvragen hoe zo'n slanke, stijlvolle camera in zakformaat zo'n krachtige 20x optische zoomlens voor gedetailleerde close-ups kan bevatten. Hiermee maakt u trillingsvrije foto's en vloeiende Full HD-films, zelfs als u bent ingezoomd of de camera met gestrekte arm vasthoudt.

Deel het plezier met ingebouwde Wi-Fi
Stuur foto's en video's rechtstreeks naar uw smartphone of tablet om ze eenvoudig te bekijken en te delen, zonder kabels of snoeren. Bekijk uw foto's draadloos op uw netwerk-tv of maak een back-up op een pc. U kunt zelfs uw telefoon gebruiken als een handige afstandsbediening om de camera te besturen.

Geen giswerk nodig
Vraagt u zich af welke instellingen het beste zijn? Laat uw camera al het werk doen. Van close-ups tot schemerportretten, uw camera past alles automatisch aan zodat u gemakkelijk het gewenste resultaat krijgt, zonder veel gedoe. Zelfs als uw onderwerp beweegt, wordt bewegingsonscherpte bij alle omstandigheden voorkomen.

Leg een panorama vast in één opname
U kunt eenvoudig adembenemende weergaven van landschappen of stadsgezichten vastleggen. Druk de knop in en draai de camera van links naar rechts (of op en neer). Uw camera plakt automatisch een groot aantal frames in zeer korte tijd aan elkaar voor een volledige panoramafoto.

Langer opnamen maken
Een kleurrijke carnavalsoptocht of de eerste stappen van uw kind: er zijn dingen die u niet elke dag ziet. Met een opgeladen batterij kunt u wel 500 foto's maken, genoeg uithoudingsvermogen om er zeker van te zijn dat u dat belangrijke shot niet mist wanneer het moment daar is.

2013 Cyber-shot



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify