05Mei2013

Robuuste, stof- en waterbestendige camera



TX30 Digitale compactcamera
Ga elke omstandigheid aan in stijl

  • Water-, stof-, vorst- en schokbestendig, 18,2 megapixels, 5x optische zoom, Full HD, OLED-aanraakscherm van 8,3 cm (3,3 inch)
  • Neem geweldige foto's terwijl u zwemt, snorkelt of skiet
  • Maak vloeiende, stabiele Full HD-filmopnamen met één druk op de knop
  • Zoom in op kleine werelden met de geavanceerde vergrootglasmodus

De camera die net zo avontuurlijk is als u.
Bij het zwembad, tijdens het snorkelen, skiën, of feestvieren. Nu is er een camera die net zo scherp, slim en chic is als u. Val op met een camera met slanke, elegante looks. Maak zeer gedetailleerde foto's en vloeiende HD-video's van koraalriffen of met sneeuw bedekte pistes.

Op alles voorbereid
Dit is de luxe, slanke camera die geschikt is voor elke situatie. Zwemmen of snorkelen tot een diepte van 10 meter. Sneeuw, stof of een valpartij veroorzaken geen probleem. Leg alle spanning en sensatie vast met prachtige foto's en Full HD-video's - waar u ook bent en wat u ook doet.

Geen giswerk nodig
Vraagt u zich af welke instellingen het beste zijn? Laat uw camera al het werk doen. Van close-ups tot schemerportretten, uw camera past alles automatisch aan zodat u gemakkelijk het gewenste resultaat krijgt, zonder veel gedoe. Zelfs als uw onderwerp beweegt, wordt bewegingsonscherpte bij alle omstandigheden voorkomen.

Bekijk de wereld in close-up
Zoom in voor een extra grote fascinerende weergave van de wereld om u heen... kleurrijke vissen, planten of de kleine lettertjes op het menu in een restaurant. Bekijk de details van allerlei fascinerende onderwerpen, van het dagelijkse tot het buitengewone. Alsof u altijd een krachtig vergrootglas bij u hebt.

Voeg een creatief tintje toe
Leef u creatief uit met een keuze aan leuke, gebruiksvriendelijke foto-effecten. Laat de scène goed uitkomen met waterverf, illustratie, speelgoedcamera, kleurpartikelfilters en nog veel meer. Selecteer een effect en bekijk het resultaat op het scherm van uw camera. U kunt zelfs effecten toevoegen aan

2013 Cyber-shot:



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify