28Mei2013

Sony Alpha SLT-A58 camera




Kenmerken
Met zijn brede ISO bereik van 100 tot 16000 mist de Sony A58 camera geen enkel detail, zelfs niet als je opnames maakt bij schemerlicht. Door een effectieve resolutie van 20.1 megapixel te combineren met de geavanceerde BIONZ processor, zorgt de Exmor APS HD CMOS-sensor telkens opnieuw voor heldere, haarscherpe foto- en videobeelden. Daarnaast beschikt de Sony Alpha A58 over een 6.7cm LCD beeldscherm (460.000 beeldpunten) met afstelbare hoek. De Sony A58 is ergonomisch vormgegeven en ligt tijdens het fotograferen bijzonder comfortabel in de hand. De nieuwe Sony Alpha A58 met verwisselbare lenzen beschikt over functies die bekend zijn van de veel duurdere digitale SLR camera’s en biedt een hoge beeldkwaliteit.

Vanaf nu wordt het onderwerp altijd scherp weergegeven, hoe onverwacht de bewegingen ook zijn. De autofocus spoort bewegende onderwerpen op en blijft deze accuraat volgen. Auto Object Framing zorgt dan weer voor een betere beeldcompositie door een professioneel ogende uitsnede van het originele beeld voor te stellen, ongeacht of dit beeld een close-up, portret of actiefoto is. Daarnaast kun je dankzij de 'Translucent Mirror' technologie gecombineerd met een krachtig autofocussysteem (15 punten ) met drie kruissensoren ononderbroken opnames maken van 8bps, zodat je nooit meer een belangrijk moment hoeft te missen. Meer weten over de verschillende soorten beeldsensors van Sony camera's? Download het Sony Alpha beeldsensor overzicht.

Full HD filmen met de Alpha A58
Met een traditionele digitale SLR camera is het vaak een heuse uitdaging om mooie videofilms te maken. Een eerste probleem is dat de zoeker in de videostand niet langer geactiveerd is. Nog erger is dat het autofocus systeem uitgeschakeld wordt zodra je de ontspanknop loslaat, wat betekent dat bewegende onderwerpen veelal onscherp worden vastgelegd. Met de Sony Alpa A58 SLT-camera behoren deze problemen tot het verleden. De ononderbroken autofocus zorgt ervoor dat het onderwerp altijd scherp wordt weergegeven, zelfs bij snelle bewegingen. Bovendien zie je dankzij de contrastrijke OLED Tru-Finder beeldzoeker voortdurend wat je aan het filmen bent.

Sony Alpha A58 prijs
De Sony SLT-A58 prijs bedraagt €550,- inclusief BTW. De Alpha SLT-A58K wordt standaard geleverd met 18-55mm lens. De nieuwe Sony Alpha camera met verwisselbare lens is nu verkrijgbaar in Sony Center Brugge. De camera wordt geleverd met een Nederlandstalige handleiding en 2 jaar garantie.

Meer info

Bekijk ook deze acties

Tot € 1000,- cash back bij aankoop Sony fototoestel/lens


  

SLT-A58 from Sony: Official Video Release



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify