28Mei2013

Sony CyberShot DSC-HX50V



Sony CyberShot DSC-HX50 met 20.4 megapixel sensor
De Sony CyberShot DSC-HX50 / HX50V camera's zijn uitgerust met een 20.4 megapixel Exmor R CMOS-sensor en een BIONZ-processor. Daardoor biedt de Sony camera ook bij weinig licht uitstekende, scherpe beelden met hoge resolutie. De High-speed Autofocus-functie is haar naam waard: ze werkt bij volledig inzoomen dubbel zo snel als bij zijn voorganger en legt zo ook de vluchtigste momenten voor altijd vast. Bovendien kunnen die momenten meteen met vrienden en familie worden gedeeld dankzij de ingebouwde wifi. Zo zijn foto’s draadloos naar een TV of Personal Computer te sturen of via de smartphone rechtstreeks op een sociaal netwerk te posten.

Sony DSC-HX50 camera met multi interface
Voor meer ervaren fotografen die de details van de opname zelf willen instellen, is er een wieltje waarmee de belichtingscompensatie kan worden aangepast, plus een tweede knop voor andere handmatige opname-instellingen, zoals P/A/S/M. Verder beschikt de Sony CyberShot DSC-HX50 camera ook over een 'Multi Interface' voet waarmee een compatibele elektronische zoeker, flitser of microfoon kan worden aangesloten - die laatste is de perfecte aanvulling voor nog beter geluid bij Full HD (50p) video-opnames. Verder is er een Multi Terminal waarmee een afstandsbediening kan worden gebruikt. Dit is bijzonder handig voor close-ups en filmopnames.

Sony CyberShot DSC-HX50V prijs
De Sony CyberShot HX50 digitale camera is nu beschikbaar bij Sony Center Brugge. De Sony CyberShot DSC-HX50V met GPS functionaliteit prijs bedraagt € 439,- inclusief BTW. De Sony camera is leverbaar in zwart of zilver.

Meer info

Bekijk ook deze acties

Tot € 1000,- cash back bij aankoop Sony fototoestel/lens

Cyber-shot DSC-HX50V: Official Video Release



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify