25Aug2015

Twee digitale camera's van Sony bekroond door EISA



De EISA Awards zijn een erkenning voor de innovatieve technologieën van Sony op het gebied van televisie, digitale beeldverwerking, Home Theatre-systemen en mobiele telefoons en tablets. De Awards organisatie onderstreept het succes van Sony in het streven naar hoogwaardige, betrouwbare producten die klanten met vertrouwen kunnen gebruiken.

Beste systeemcamera

De Sony Alpha A7 II is een professionele full-frame compacte systeemcamera en biedt hoogwaardige beeldverwerking in een lichtgewicht behuizing. De Sony camera is daarmee een sterke concurrent voor Digitale Spiegel Reflex Systemen (D-SLR). De full-frame sensor van 24 miljoen pixels heeft een dynamisch bereik met weinig ruis op hoge ISO-instellingen. De hybride autofocus geeft een snelle, nauwkeurige scherpstelling. De stevigere behuizing en een nieuwe handgreep maken het verschil met zijn voorganger. De ingebouwde beeldstabilisatie over 5-assen biedt uitkomst wanneer de gebruiker vanuit de hand fotografeert, vooral voor close-ups en lage sluitersnelheden. Met al deze eigenschappen is de Sony Alpha 7 II het alternatief voor een full-frame DSLR. De Sony α7 II heeft een verkoop adviesprijs van €1.800,-.
 

Beste compact camera

De Sony Cyber‐shot DSC-HX90 / DSC-HX90V is 's werelds kleinste compacte camera met superzoom en ingebouwde elektronische zoeker. De Zeiss Vario Sonnar T*-lens heeft een krachtig zoombereik en het equivalent van 24-720 mm dekt vrijwel alle mogelijk reissituaties. De elektronische zoeker stelt de gebruiker in staat op ooghoogte te fotograferen en is vooral handig in fel licht. Als de gebruiker hem niet nodig heeft, verdwijnt hij in de camerabehuizing. Het LCD-scherm kantelt tot 180°, zodat er creatieve foto’s gemaakt kunnen worden. Er kan gefilmd worden op 1080/60p en de Sony HX90V heeft een ingebouwde GPS en Wi-Fi met NFC. De Sony Cyber-shot DSC-HX90/V heeft een verkoop adviesprijs van €470,-.



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify