28Nov2012

De nieuwe Sony Xperia Go kan wel tegen heel veel !



Dun. Stijlvol. Extra duurzaam.

Ontmoet de perfecte entertainer: geniet van miljoenen nummers en van al je favoriete films. Maak snel foto's, of film je vrienden in haarscherpe HD-kwaliteit. Deel vervolgens alles op je tv thuis.
Raak je doorweekt buiten? Gebruik de water- en stofbestendige Xperia™ go, zelfs met natte vingers.

D e Sony Xperia Go waterdichte smartphone is gemaakt om alle uitdagingen aan te kunnen zonder enig compromis te sluiten op design, bereik of functionaliteit. De nieuwe Sony Xperia go bewijst dat waterdichte smartphones niet langer groot, lomp of grof hoeven zijn. Deze Xperia Go smartphone heeft een krasbestendig beeldscherm van mineraalglas en kan met de “ wet finger tracking” technologie bediend worden met natte vingers. Maak in nét iets meer dan een seconde met één druk op de knop vanuit stand-by scherpe foto’s met de 5MP fast capture camera. Deze supersnelle prestaties van de Sony Xperia Go worden mogelijk gemaakt door de 1GHz dual-core processor.

 

Sony Xperia Go prijs & verkrijgbaarheid

De Sony Xperia Go waterdichte telefoon heeft een International Protection -IP67- classificatie voor het hoogste niveau stof- en waterbestendigheid voor smartphones. De Xperia go telefoon bewijst dat robuuste smartphones niet langer groot, lomp of grof hoeven zijn en combineert krasbestendigheid en bediening door wet finger tracking met een International Protection (IP) classificaties voor bescherming tegen stof, waterstralen en het binnendringen van water. De Sony Xperia Go waterdichte mobiele telefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en geel. De nieuwe Xperia Go van Sony heeft een advies verkoop prijs van € 259.


 

Sony Xperia Go waterdichte smartphone



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify