27Maa2013

De nieuwe Sony Xperia E is voorradig !



Deze nieuwe smartphine van Sony beschikt over een 1 GHz Qualcomm Snapdragon-chipset en draait op Android 4.1 (Jelly Bean), het scherm meet 3,5 inch en heeft een resolutie van 320×480. Aan de achterzijde is het toestel voorzien van een 3,2-megapixelcamera met digitale zoom, er is geen camera aan de voorzijde. Het toestel beschikt over een intern geheugen van 4 GB en dan kun je uitbreiden met 32 GB via een micro-SD-kaart.

De Sony Xperia E beschikt over zeer goede HD Voice-kwaliteiten die telefoongesprekken verstaanbaarder dan ooit maakt. Dit toestel werkt bovendien met ruisonderdrukking die achtergrondgeluid wegfiltert waardoor je altijd en overal helder kan communiceren. Daarnaast heeft de Xperia E een extended standby-modus die de standby-tijd verlengt tot vier keer. Men kan deze functie zo instellen dat als het scherm een bepaalde tijd in slaapstand staat (en dus de telefoon niet gebruikt word) automatisch het WiFi-verkeer en data-verkeer zal worden uitgeschakeld. Dit geeft de verwijderbare 1500 mAh-accu een grotere actie-radius. Wanneer het scherm aangeraakt wordt, zullen ook deze verbindingen weer ingeschakeld worden. Natuurlijk blijven telefoontjes en sms’jes wel binnenkomen.

Deze Sony Xperia E beschikt natuurlijk over veel van de bekende Sony-applicaties. Onder andere de muziekliefhebbers zullen kunnen genieten van de Walkman-applicatie met de XLOUD-audiotechnologie.

 

Sony Xperia E



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify