07Mei2013

Eén keer aanraken en u heeft meteen muziek



Neem de muziek overal mee naartoe
Laat de muziek doorspelen op uw smartphone wanneer u thuis komt. Raak de BTX300 eenvoudigweg aan met uw telefoon met NFC en de muziek vult meteen de hele kamer. Waarom alleen daar? Koppel de draagbare luidspreker los en neem hem mee voor een picknick of zelfs op reis.

Muziek met één aanraking
Het kan niet eenvoudiger, u raakt gewoon de draadloze luidspreker aan met uw smartphone of tablet met NFC* om meteen een ruimtevullend geluid te krijgen. Of u speelt rechtstreeks muziek af vanaf uw iPad, iPhone ** of Android™-smartphone via Bluetooth®; u hebt geen kabels nodig om uw favoriete nummers te streamen.

Vul de kamer met geluid
Of u nu gek bent op electro-beats of een dreunende basgitaar, u zult versteld staan van het heldere, dynamische geluid. Deze 2-kanaals draadloze luidspreker met een passieve radiator geeft de nummers op uw smartphone en tablet het krachtige geluid dat ze verdienen.

Volop bewegingsvrijheid
Neem muziek mee naar elke kamer of zelfs op reis. De draagbare BTX300 biedt u tot 8 uur luisterplezier dankzij een oplaadbare batterij; u kunt gaan en staan waar u wilt. U hebt een tijdje geen stopcontact nodig en kunt u terugtrekken in de wereld van uw favoriete muziek.

Geraffineerde vormgeving
Geluid en stijl samengevoegd in één geweldig ontwerp. Met een zwart of wit metalen rooster en een afwerking van geborsteld roestvrijstaal voegt u een stijlelement toe aan elke kamer. Zet de draadloze luidspreker op een kast of op het aanrecht; het compacte ontwerp past bijna overal.

Beschikbaarheid en prijs
Toestel verkrijgbaar in zwart of wit , voor prijs zie webshop





Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify