04Mei2013

De nieuwe W8 LED-televisies zijn er !Wanneer alles samenkomt
Voor een onvergetelijke kijkervaring combineert de W8 uitzonderlijke beeldkwaliteit met 21ste eeuwse connectiviteit en een wereld vol online-entertainment Het is een aanwinst voor uw huiskamer.

Het scherm van uw smartphone op uw tv
Wilt u de foto's van uw feestje op uw smartphone op uw tv-scherm weergeven? Daar is geen ingewikkelde installatie voor nodig. U kunt simpelweg uw smartphone met NFC one-touch mirroring tegen de meegeleverde one-touch remote houden om foto's, video's, muziek, games en apps vanaf uw telefoon op uw tv weer te geven.

Laat het beeld tot leven komen
Warmere zonsondergangen, stralendere ogen, spannendere actie: dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat X-Reality PRO doet voor de beeldhelderheid. X-Reality PRO analyseert en verbetert alle beelden op basis van een database met visuele informatie, waardoor vooral gezichten en huidtinten beter worden weergegeven.

Volg uw eigen stijl
In onze kenmerkende tv's met het "Sense of Quartz"-vormgeving worden gladde oppervlakken en randen van geslepen glas gecombineerd met materialen van de beste kwaliteit. De tv zweeft boven een cirkelvormige standaard en beschikt over een Intelligent Core, die langzaam oplicht en van kleur verandert afhankelijk van wat u kijkt.

Ervaar de kracht van geluid
Wilt u het gedonder van onweer of het gebrul van een straaljager echt voelen? Dankzij de ingebouwde Basreflex-luidsprekers komt het geluid u rechtstreeks tegemoet. Zowel de langere lage en kortere hoge frequenties klinken helderder dan ooit tevoren. Doordat de luidsprekers zo slank en compact zijn, worden vibratie en resonantie tot een minimum beperkt.


W8-series voorradig:
KDL-55W805: €  2.000
KDL-55W807 (zilver): € 2.000
KDL-47W805: € 1.500
KDL-47W807 (zilver): € 1.500
KDL-42W805: € 1.100
KDL-42W807 (zilver):  € 1.100

MHL (Mobile High-Definition Link) - Expand Your Mobile WorldTags: televisie -