Sony KD-85X9505: eerste impressiesSony KD-85X9505 – Design

De Sony KD85X9505 is een van de weinige nieuwe Sony tv's voor 2014 met grote geïntegreerde luidsprekers. De nieuwe long-duct basreflex koker zorgt voor meer lage tonen en warmere klanken.
In plaats van een wig vorm zoals de andere 2014 4K Sony's , is de Sony KD85X9505 even dun van boven naar beneden. Het is een imposante blikvanger .
De Sony KD85X9505 kan zowel aan de muur bevestigd worden als staan op zijn zilveren vloer-standaard.
 

Specificaties

De grootte en de 4K resolutie van deze TV zijn de belangrijkste specs die opvallen, maar het superieure is dat het gebruik maakt van een volledige matrix LED-achtergrondverlichting . Hierdoor is er veel geavanceerder local dimming mogelijk. 
Contrast en zwartniveau zijn sterk verbeterd ten opzichte van het vorige model met Edge-LED. Sony noemt de nieuwe dimsysteem X-tended Dynamic Range PRO.

De volledige LED-matrix-achtergrondverlichting zorgt voor een uitstekende helderheid en zeer hoog contrast, vergelijkbaar OLED.
Sony blinkt ook uit met 4K X-Reality PRO upscaling processor. Deze maakt het grote verschil met de 1080p Full-HD beelden. En deze 85" een grootte van de TV die daadwerkelijk kan profiteren van 4K resolutie . Netflix heeft bevestigd dat Sony's 2014 4K televisies native toegang krijgen tot 4K Netflix streaming.
 

Eerste impressies

De Sony KD-85X9505 is een direct indrukwekkende televisie. We zijn blij met het gebruik van een Full-LED-backlight-systeem, dat perfect de concurrentie aangaat met de dure (en fragiele) OLED-tv's . Deze TV verdient elke bit van zijn vlaggenschip -status.Tags: televisie -