26Apr2017

Sony 55" televisie aan bodemprijs



4K Groot dynamisch bereik
Deze tv combineert de briljante scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (groot dynamisch bereik). U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.

De magie van 4K in elke scène
De verfijnde beeldverwerkingsprocessor van Sony past duizenden keren per seconde het beeld aan waardoor de resolutie, kleur en helderheid dynamisch verbeterd worden en elke scène de kracht van 4K krijgt.

4K-helderheid
Beelden worden in realtime met geavanceerde ruisonderdrukkings-, detailverbeterings- en opschalingstechnologie verscherpt en verfijnd, waardoor ze opmerkelijk helder worden.

4K-kleur
Dankzij de Triluminos™-display en de geavanceerde kleurverwerkingstechnologie ziet u natuurgetrouwe, rijke en levendige kleuren.

4K-contrast
Ervaar hoe helderdere lichte tinten, diepere zwarttinten en natuurlijkere toongradatie elke scène levendiger maken en voor meer structuur en energie zorgen.

Maak kennis met de perfect gebogen vorm van Sony
Het gebogen scherm van Sony is vakkundig en met zorg gemaakt met een zachte, natuurlijke kromming voor de perfecte combinatie van beleving en kijkcomfort.



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify