25Okt2012

Sony Xperia Tablet



Sony is inmiddels precies een jaar op de tablet markt te vinden. Eind augustus 2011 wist ze haar eerste twee Android-tablets te introduceren genaamd de Tablet S en de Tablet P. Sony zou Sony niet zijn als de tablets niet een eigen kenmerkend design mee kregen en dat was zeker met de Tablet P het geval. Ook de Tablet S viel gelijk op omdat de tablet veel weg had van een bladzijde die omgeslagen is aan de achterkant.

Sony heeft dat dit jaar anders aangepakt en met de reïncarnatie van de Tablet S moet het deze keer wat soepeler gaan lopen. De nieuwe mobiele tak van Sony deelt nu de lakens uit in de tablet-divisie en daar is de Xperia Tablet S dan ook de eerste telg van. De tablet is expres in de Xperia-familie gestopt aangezien daar ook de smartphones van Sony onder gepositioneerd zijn.

De Xperia Tablet S heeft allereerst een geheel nieuwe bouw mee gekregen die erg premium aanvoelt. Toen we al even met de tablet mochten spelen van Sony tijdens de IFA-beurs in Berlijn viel deze aluminium bouw al bij ons in de smaak. Daarnaast heeft de tablet een hele snelle processor mee gekregen, een fijne Android build en een bijzonder goede camera.

 

Sony Xperia Tablet S Official Video



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify