25Mei2013

Sony Vaio Duo 11 ultrabook en tablet.



De Sony VAIO Duo 11 krijg je in Sony Center Brugge voor een prijs van € 1.399 en je krijgt hier dan ook high-end specificaties voor. Zo beschikt het apparaat over een 11.6 inch display met Full HD resolutie, een Intel Core i5 processor, een Intel HD Graphics 4000 GPU, 4GB aan werkgeheugen, een opslaggeheugen van 128GB twee USB poorten en een volledige AZERTY keyboard. Wat betreft de software krijg je Windows 8 Pro en een aantal applicaties van Sony zelf meegeleverd. Andere specs: Bluetooth 4.0, NFC-chip, USB 3.0, HDMI-uitgang en een slot voor geheugenkaarten.

De Sony VAIO Duo 11 is zowel een Ultrabook als een tablet. Je kunt namelijk het keyboard onder het display vandaan schuiven en vervolgens je tablet gebruiken als laptop.

Sony VAIO Duo 11 – specificaties

De Sony VAIO Duo 11 is in eerste instantie een tablet die beschikt over een display met een formaat van 11.6 inch. Dit is een stuk groter dan de tablet die we tot op heden gezien hebben. Het display beschikt over een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en is dus Full HD. Verder beschikt de tablet over ondersteuning voor een digitale stylus die ook meegeleverd wordt maar niet in de behuizing weggestopt kan worden.
Standaard beschikt het apparaat over Wifi, Bluetooth 4.0, GPS, NFC ondersteuning, een microSD card reader, twee HD camera’s, twee USB 3.0 poorten, een HDMI uitgang, een ethernet poort en zelfs een VGA poort.


Sony VAIO Duo 11 - software

De Sony VAIO Duo 11 draait op een Intel processor en hierdoor is het logische gevolg dat je te maken krijgt met de volledige versie van Windows 8 Pro. Daarnaast levert Sony een hoop applicaties standaard mee, waaronder Active Clip voor het bewerken van foto’s, Note Anytime for VAIO voor het maken van notities met de meegeleverde stylus, en een add-in voor PowerPoint waardoor je de stylus tijdens presentaties kunt gebruiken. Via de One-Touch functie kun je eenvoudig muziek beluisteren en foto’s bekijken op NFC-compatibele apparaten van Sony.

De Music-app laat je je muziekcollectie beluisteren in een hoogwaardige geluidskwaliteit dankzij de ‘ClearAudio+’-modus. Met de Album-app bekijk, sorteer of deel je foto’s en video’s op een leuke en intuïtieve manier. Met beide apps kun je persoonlijke foto’s of video content naar een DLNA-compatibele televisie of audiosysteem ‘gooien’ of streamen. Het downloadbare Socialife is een nieuwe applicatie van Sony waarmee je sociale en informatieve netwerken kan organiseren. Bekijk, sorteer en beheer al je streams via één stijlvolle gebruikersinterface. Markeer interessante artikelen om ze later te lezen. Op basis van wat je vrienden lezen, geeft Socialife ook andere populaire onderwerpen aan en stelt zelfs content voor die interessant kan zijn.


Test

Bekijk hier een fabrieks-testfilmpje.

Official Sony VAIO® Duo 11



Tags:

Tags


Officieel agent van

Unify
Unify