21Jan2016

Met deze Sony-projector maak je van elke muur een TV…Of een klok. De Portable Ultra Short Throw Projector is een zeer kleine projector die beelden kan projecteren op elk oppervlak.
Denk je aan beamers, dan denk je doorgaans aan logge apparaten. Sony laat zien dat het anders kan met een stijvolle projector die nog het meest wegheeft van een schemerlamp.

Sony heeft zijn Life Space-serie van producten uitgebreid met een nieuwe projector, die voor een euro of 800 (prijs en beschikbaarheid nog niet bekend, komt van de zomer uit in de V.S.) beelden kan projecteren op elk oppervlak. Naast tv-kijken biedt dat allerlei andere mogelijkheden, zoals te zien in onderstaande video.

Het apparaatje is zeer klein, werkt op een batterij die twee uur meegaat na opladen en is voorzien van zowel HDMI-input als Bluetooth met laag stroomverbruik. 

De zogeheten Portable Ultra Short Throw Projector is een kleine witte kubus, die op een houder geplaatst worden. Je kunt 'm via hdmi verbinden aan laptops en andere apparaten, maar er is ook bluetooth-ondersteuning voor draadloos streamen van films.

Het geprojecteerde beeld kan tot 80 inch groot zijn met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Ook ingebouwde speakers zijn van de partij.


"meet your own world" - Portable Ultra Short Throw ProjectorTags: